ARKIV

Här visar vi lite olika framträdanden vi gjort de senaste åren, både stora och små!
Vi har också en Youtubekanal med fler klipp. Mycket nöje!

musik i sommarkväll i nylöse k:a

Little did we know… att efter mycket om och men gav vårt flitiga arbete resultat! Med alla expertråd, rekommendationer och restriktioner lyckades vi hålla en ytterst liten konsert i Nylöse Kyrka med en publik på hela tretton personer! Vi är så glada och stolta över att vi fick dela musik och hopp mitt i en tid där kulturen går på knäna och världen är upp och ner. Som Evert Taubes sång säger: Så länge skutan kan gå, så länge hjärtat kan slå. Musiken övervinner allt!


vårvideos från botaniska trädgården

Då årets vårkonsert naturligtvis blev inställd valde vi att istället använda delar av vår inövade repertoar till att spela in ett par musikvideos i vackra botaniska trädgården! Här kunde den uppmärksamme promeneraren skönja ett litet gäng glada sångare som förflyttade sig mellan oväntade platser – utomhus och på corona-säkert avstånd (videor kommer) ; )


valborg på hôtel eggers 2020

Årets Valborg blev precis som allt annat inte sig lik när pandemin kom men detta till trots inföll den årliga sången på Valborg, för ett mindre sällskap på glasverandan. Vi som var där kan inte nog tacka de som lyssnade och fantastiska Hôtel Eggers för att vi fick genomföra giget!


Vinterkonsert 2019

En stjärnklar vinternatt i december inföll en magisk konsertstämning i Vasaaulan där vi skapade ljus i mörkret till temat But in Dreams. Tack alla som kom och bidrog till den mysiga stämningen! Nedan ett par smakprov från konserten : )


LUCIA PÅ HÔTEL EGGERS 2019

Tidigt på luciamorgon stod några morgonpigga corusar åter på Hôtel Eggers balkong, iklädda lång linneskrud och ljus i händer och hår!


Vårkonsert 2019

Lingsalen blev en symfoni av värme och glädje med en genomgående ton av gamla tider när vårkonserten ägde rum! När Nordmans I Midsommartid möter Evert Taubes Så länge skutan kan gå och Gärdestads Himlen är oskyldigt blå möter gamla dängor som Build me up Buttercup och Stand by me är det svårt att inte klappa takten!


Kulturkalaset 2019

Trots skyfall framförde tappra körmedlemmar några av vårkonsertens låtar på Kulturkalaset i Göteborg, stort TACK till den fina publik som trotsade spöregnet och kom för att lyssna!


Valborg på Hôtel Eggers och Trädgårdsföreningen 2019

Vi är så otroligt glada och tacksamma för den fina respons som gavs på Valborg, där vi fick äran att sjunga in våren på Hôtel Eggers balkong och bland vajande fanor och andra talanger på Trädgårdsföreningen. Vi hade så roligt och inte ens vädret kunde låta bli att visa sin bästa sida denna dag!


Julkonsert 2018

Som traditionen lyder inföll julkonserten enligt planering, den temporära salen till trots blev kvällen både magisk och överraskande med ljus och värme i vintermörkret!


Vårkonsert 2018

En konsert från djupa allvarsdrömmar till soliga eftermiddagar, sakta gåendes genom stan…

Lyssna och kika på fler låtar från konserten här!


Julkonsert 2017

Strike the harp and join the Corus Acusticus Julkonsert! Här bjöds klingande klockor och en härlig mix av Abbavibbar och traditionella jullåtar.


Kika vidare på vår Youtubekanal för ännu tidigare videor!