Galleri

Här visar vi lite olika bilder och framträdanden vi gjort genom åren, både stora och små!


Vårkonsert 2019

Lingsalen blev en symfoni av värme och glädje med en genomgående ton av gamla tider när vårkonserten ägde rum! När Nordmans I Midsommartid möter Evert Taubes Så länge skutan kan gå och Gärdestads Himlen är oskyldigt blå möter gamla dängor som Build me up Buttercup och Stand by me är det svårt att inte klappa takten!


Kulturkalaset 2019

Trots skyfall framförde tappra körmedlemmar några av vårkonsertens låtar på Kulturkalaset i Göteborg, stort TACK till den fina publik som trotsade spöregnet och kom för att lyssna!


Valborg på Hôtel Eggers och Trädgårdsföreningen 2019

Vi är så otroligt glada och tacksamma för den fina respons som gavs på Valborg, där vi fick äran att sjunga in våren på Hôtel Eggers balkong och bland vajande fanor och andra talanger på Trädgårdsföreningen. Vi hade så roligt och inte ens vädret kunde låta bli att visa sin bästa sida denna dag!


Julkonsert 2018

Som traditionen lyder föreföll julkonserten enligt planering, den temporära salen till trots blev kvällen både magisk och överraskande med ljus och värme i vintermörkret!


Lucia 2018


Vårkonsert 2018

En konsert från djupa allvarsdrömmar till soliga eftermiddagar sakta gåendes genom stan…

Lyssna och kika på konserten här!


Julkonsert 2017

Strike the harp and join the Corus Acusticus Julkonsert! Här bjöds klingande klockor och en härlig mix av Abbavibbar och traditionella jullåtar.

Se och hör mer av konserten här!