BLI MEDLEM

Vill du bli en del av vår härliga körgemenskap och samtidigt utveckla din sångteknik? Nedan hittar du information om hur du kan bli en del av kören. Vi har intag med enklare provsjungning, varmt välkommen med din ansökan!

I början av varje termin rekryterar vi nya medlemmar! Som medlem i Corus Acusticus behöver man dels vara SAKS-medlem och dels betala terminsavgift.

SAKS-medlemskapet är enkelt ordnat via kårens hemsida. Om man inte längre studerar kan man vara stödmedlem vilket naturligtvis går lika bra.

Vi har en terminsavgift som betalas direkt till kassören eller via bankgiro (information kommer på mejlen). Avgiften är en nödvändighet för att kunna finansiera dirigent och verksamhet.

Kören drivs av medlemmarna, vilket innebär att det finns mycket utrymme för idéer och att säga till om, men också att vi alla hjälper till i kören under terminen. Det kan handla om att välja ut repertoar för terminen, hjälpa till vid en Hvillandag, planera fest eller konsert. Varmt välkommen med din ansökan!

SÅ HÄR ANSÖKER DU:

Ansök genom att fylla i ansökningsformuläret som publiceras i början av varje termin. Tills dess kan du fylla i ett intresseformulär så skickar vi ut ansökan till dig när det är dags!

Här finns intresseformuläret.

Här finns ansökningsformuläret!

Vi hör av oss inom kort efter sista ansökningsdag om du gått vidare till vår enklare provsjungning med vår dirigent. Du behöver inte förbereda något till detta.

NYTT! Nu kan du komplettera med en video där du sjunger som bifogas i ansökan, då ökar chansen att bli medlem. Provsjungningen blir då även något kortare.

Har du frågor om intaget finns svar under fliken Om kören > Vanliga frågor (FAQ). Vi ser fram emot att höra från dig!