BLI MEDLEM

Vill du bli en del av vår härliga körgemenskap och samtidigt utveckla din sångteknik? Nedan hittar du information om hur du kan bli en del av kören. Vi har intag med enklare provsjungning, varmt välkommen med din ansökan!

Som medlem i Corus Acusticus behöver man dels vara SAKS-medlem och dels betala terminsavgift.

SAKS-medlemskapet är enkelt ordnat via kårens hemsida. Om man inte längre studerar kan man vara stödmedlem vilket naturligtvis går lika bra.

Vi har en terminsavgift som betalas direkt till kassören eller via bankgiro (information kommer på mejlen). Avgiften är en nödvändighet för att kunna finansiera dirigent och verksamhet.

Sedan är tanken att alla hjälper till i kören på något sätt under terminen. Det kan handla om att välja ut repertoar för terminen, hjälpa till vid en Hvillandag (när föreningar och corpser gemensamt städar på Hvillan), planera fest eller konserten.

SÅ HÄR ANSÖKER DU:

Nästa ansökningsperiod öppnar i januari 2023, håll ögonen öppna då efter ansökningsformulär!

Vi hör av oss inom kort efter sista ansökningsdag om du kommit vidare till vårt intag där du får göra en enklare uppsjungning.

Har du frågor kan du finna svar under fliken Om kören > Vanliga frågor (FAQ), eller också skriva till oss på corus@saks.gu.se. Det går också bra att fylla i formuläret nedan: